Et utvalg av våre beste desserter for deg med cøliaki.

Cøliaki eller glutenallergi er en kronisk sykdom som kun holdes i sjakk ved å følge en streng glutenfri diett. Det betyr å unngå mat som inneholder kornvarer som blant annet hvete, bygg og rug. Det kan være vanskelig å holde seg til en glutenfri diett, men det finnes både godt brød og herlige desserter til deg med cøliaki.

Kristiania Gourmet er opptatt av at alle skal kunne nyte gode bakeri- og konditori produkter. Vårt glutenfrie sortiment er tilgjengelige direkte fra oss med levering syv dager i uka (kun til Oslo og Akershus), eller på ASKO med landsdekkende levering. Se katalogene våre for full oversikt over alle våre produkter.

Kaker og paier

Er det noe som virkelig smaker, er det kakene og paiene fra Gray’s Bakery. Disse er både glutenfri og laktosefri, utrolig gode på smak er de også.

1: Kokospai
En gluten- og laktosefri pai bakt på rismel, egg og masse kokos.

2: Pecanpai
En fantastisk gluten- og laktosefri pai bakt på rismel, egg og pekannøtter.

3: Svensk kladdkake
En mektig og herlig saftig gluten- og laktosefri kladdkake bakt på ekte kakao og rismel.

Småkaker

5001436
Glutenfri Choc Chip Cookie fra PANESCOFOOD.COM kommer singel-pakket i plast, perfekt når man ikke har mulighet til å skille mellom glutenholdige og glutenfrie produkter.

4: Sjokolademuffin
En herlig gluten- og laktosefri muffin bakt på rismel, egg og kakao.

5: Blåbærmuffin
Gluten- og laktosefri muffin bakt på rismel, egg og svenske blåbær.

6: Choc chip cookie

Glutenfrie cookies  med biter av belgisk mørk- og melkesjokolade passer perfekt til en rykende fersk kopp kaffe. Produktet er singel-pakket til hensyn for de som er ekstra sensitiv.