Vår kjære Multigrain Brioche og Multigrain Croissant er populære produkter hos restauranten Humle & Malt på Gardemoen's innlandsterminal.

Vinneren er så fin at vi håper den får en filial på utland, men ingen av restaurantene er verdt å reise ekstra tidlig til Gardermoen for å besøke. TEKST/FOTO: DAGBLADET.NO

Kilde: Test av restaurantene på Gardermoen, innlandsterminalen – Vi testet maten på nye Gardermoen: – Dette bør alle turistene få smake! – Dagbladet

 

Slik starter artikkelen fra Dagbladet’s testpanel publisert den 2. oktober 2017 hvor Humle & Malt ble kåret til testens vinner. Gratulerer! Vi synes det er veldig stas når produktene våre omtales og vi får se hvordan kundene bruker og setter sin vri på produktene—vi gleder oss til neste gang vi er på reisefot innlands.

Produktene  omtalt i testen er:

  • 1755 Multigrain Croissant 80 g (EPD: 4694030)
  • 1319 Premium Multigrain Brioche Round 85 g (EPD: 4469904)

Se hva Dagbladet sier om to av våre populære multigrain produkter i teksten under, eller les hele testen av restauranter på innlandsterminalen via lenken til artikkelen øverst. Artikkelen er av Elisabeth Dalseg, Cecilie Louise Berg og Morten Eik (Restaurantfoto), og deler av den er gjengitt under:

 

Humle & Malt

SIGNAL: Navnet Humle & Malt signaliserer klart at øl spiller en viktig rolle på menyen. TEKST/FOTO: DAGBLADET.NO

Utvalg: Fristende opplagte smørbrød, ulike typer barsnacks, burgere og frokostretter. Et stort utvalg øl.

Vi spiser: Reindsyrburger og grov croissant med ost og skinke. Ved siden av drikker vi en 7 Fjell kjuagutt-øl, som ble anbefalt til burgeren.

SMAKEN AV NORGE: Burger med distinkt og god smak av reinsdyrkjøtt var et av høydepunktene i runden gjennom terminalen. TEKST/FOTO: DAGBLADET.NO

Burgeren blir servert på rektangulær, rustikk tallerken med pommes frites i kurv ved siden av. Selve burgeren er ganske kompakt, og minner mer om en karbonade, men det magre reinsdyrkjøttet er fint spedd ut med fett, og smaker godt. Sammen med tyttebærrømme, salat, tomat og halvgrovt burgerbrød er dette en innertier. Burgeren er faktisk verdt de 199 kronene vi betalte.

– Håper de har sånn på utland også, for dette bør alle turistene få smake!

 

NY VRI: Glem baguetten, og gå for en grov croissant med ost og skinke på Humle & Malt. TEKST/FOTO: DAGBLADET.NO

Den grove croissanten er stappet full av ost og skinke, men helt fri for smør eller tilbehør. Det tenker vi ikke over når vi smaker på den, for dette er godt. Velg gjerne denne istedenfor en klassisk ciabatta eller baguette på flyplassen.

Restauranten er tidsriktig innredet lyst tre, messing, marmor og skandinaviske tremøbler. Er du småfrøssen, kan du varme deg på et av sofaenes gode ullpledd. Et sted vi gjerne sitter lenge.

 

Terningkast fem