Litt om oss

Kristiania Gourmet er en totalleverandør av bake- og konditorvarer til storhusholdning. Vi leverer direkte i Oslo og Akershus. Med et bredt sortiment tilgjengelig hos flere grossister er produktene våre også tilgjengelig i hele Norge.

Bedriften ble etablert i 1993 under navnet Kristiania Brød AS, og skiftet navn til Kristiania Gourmet i 2013. Vi er direktedistribuerende i Oslo og Akershus der vi kan tilby leveranse 7 dager i uken. Utenfor Oslo og Akershus distribuerer vi våre produkter via gode samarbeidspartnere.

Kristiania Gourmet har som målsetning å bli best på bakverk, og å bli den leverandøren du ønsker å samarbeide med. Som kunde hos oss kan du forvente god service i alle ledd.

Vi er i dag en betydelig aktør innenfor leveranser av bakevarer til storhusholdning. Vi fører et godt utvalg av ferske bake- og konditorvarer. I tillegg fører vi et stort sortiment av frosne kaker, konditorvarer, varmretter og bake-off produkter. Felles for våre produkter er at de er alle produsert for storhusholdning.

Kristiania Gourmet har agenturet for merkene PANESCOFOOD.COM og Gray’s Bakery i Norge, og vi har en direkte import av disse produktene.

Vi legger stor vekt på at varene vi fører skal være spesielle for storhusholdningsmarkedet, og ikke finnes i butikk. Dette er også svært viktig for mange av våre kunder.

Vi i Kristiania Gourmet ønsker å gi deg som kunde det beste av det beste innen bakverk!